HOGYAN TANULJ HATÉKONYAN, HOGY KIVÁLÓAN ÉRETTSÉGIZZ ÉS FELVEGYENEK AZ EGYETEMRE

Jelentkezem

A JOBB AGYFÉLTEKÉS TANULÁS TECHNIKÁJÁVAL MINDENT, MONDOM, MINDENT MEG TUDSZ JEGYEZNI.


MINDENKI OKOSABB, MINT GONDOLNÁ. TE IS. 2 NAP ALATT BIZONYÍTÉKOT KAPSZ ARRA, HOGY TANULÁSI KÉPESSÉGED HATÁRTALAN.

Hogyan használd ki agyi kapacitásodat, képességeid, amivel megoldhatod iskolai problémáidat, örökre elkerülheted a kudarcaidat, megvalósíthatod álmaidat. Bekerülhetsz az áhított egyetemre.
Létezik egy módszer, amivel nem csak tanulsz, hanem tudsz is. Ha érdekel a módszer, olvass tovább.

Mi okozza a belső feszültséged?

Úgy érzed rengeteg időt fordítottál a tanulásra, mégsem azt a jegyet kapod, amit ennyi tanulás után elvárnál. Gyakran rettegsz a számonkéréstől. Úgy érzed, nincs jó fejed, nem vagy jó képességű. Félsz attól is, hogy szüleidnek nem felelsz meg. Jön a büntetés, netezés megvonása. Nem mehetsz el a barátaiddal. Nem vesznek fel az egyetemre.

Nem a te hibád

Olyan oktatásban részesültél egész életed folyamán, ami egyáltalán nem hatékony. A felejtésnek tanultál. Nem vette figyelembe azt, hogyan működik az agy a tanulás során. A tanulás nem „addig ismétlem, amíg a fejembe nem megy”. Ez minden más, csak nem hatékony tanulás. Időpazarlás, tanulási stressz, kudarcélmény. Dögunalom. Ami a legnagyobb baj, hogy nincs megalapozott értelmes tudásod, amire a többit építeni lehetne. Ha fel is vesznek az egyetemre, ott nem lesz elég, amit középiskolából hoztál. Olyan, mintha nem csináltál volna semmit. Erre igaz a szólás: Falra hányt borsó.

Kétféle tanulási módszer létezik.

A hagyományos tanulás. Amivel eddig tanultál. Ami a kudarcaid okozója, fokozója. Újabb és újabb problémák keltője. Átlagos tanulás, átlagtudás, átlagiskola, átlag érettségi, átlagos élet. Megváltozott a világ. Már nem lehet úgy tanulni, ahogy 100 évvel ezelőtt tanultunk. És ezt neked még senki sem mondta.

Létezik egy módszer, amivel fele annyi idő alatt 4x többet tudsz megtanulni

A jobb agyféltekés tanulás. Ez a tanulási technika gyors, hatékony. Végre megérted az összefüggéseket. Használja mindkét féltekét. Nem csak értelmetlenül hagyod a tananyagot a fejedben, hanem végre megérted az összefüggéseket. Kiemelkedő lesz a gondolkodásmódod, mert tényleg tudást birtokolsz. Gördülékennyé válik a tanulásod, nem csak egy-egy tantárgyból. Kisebb fáradtsággal, kevesebb fejtöréssel tanulsz. Kiemelkedsz az osztályban. Kiemelkedő tudás birtokában kitűnsz az átlagból. Kiemelkedő fizetést, kiemelkedő életet alakíthatsz ki magadnak felnőtt életedre. Mindkét agyféltekével tanulni azt jelenti: TUDNI, ÉRTENI, HOZZÁÉRTŐNEK LENNI. Így teremthetsz magadnak sikeres, boldog, elégedett diák, majd felnőtt életet.

Miért nem kamu a jobb agyféltekés tanulás?

A jobb agyféltekés hatékony tanulási módszer hihetetlenül nagy segítséget nyújt bármilyen tananyag megtanulásához. Bármilyen iskolában, nyelvtanulásnál elképesztő hatékonysággal működik. Agykutatók, neurológusok vizsgálatain alapszik. A módszer nem reked meg elméleti szinten. Minden egyes lépése a gyakorlatban bizonyított.
A bal félteke túlterhelt, míg a jobb el van hanyagolva. A bal a logikus, tudatos, gondolkodó. A részeket látja, lépésről lépésre dolgozik. Ha a jobb féltekét nem vonod be, akkor nem történik meg a megértés. A fából soha nem lesz erdő. A hosszú távú tudás pozitív érzelemhez kötődik, amit a jobb félteke biztosít.
Jó esetben fifti-fifti arányban használnánk agyunkat, mint kezünket, lábunkat. Mivel a bal túlterhelt és a jobbat alig használjuk, szükséges edzeni a jobb féltekét, amit a jobb agyféltekés hatékony tanulási technika biztosít.
Emlékezetünk szívesebben tárol képeket, filmet, mint számokat, adatokat, fogalmakat, száraz tananyagot. A képek alkalmasak érzelmek felszabadítására.
Döbbenetes mértékben erősíti az érzelem a hosszú távú emlékezetet. A felszabaduló hormonok, a dopamin valóban ragasztóként tapasztja le az információkat.

Ez nem minden

Ezzel a jobb agyféltekés tanulási technikával rengeteg időt nyersz, amit magadra fordíthatsz. Ha eddig pl.: 2 órát tanultál egy témazáróra, mostantól 20 perc is elég lesz az ötöshöz. Biztos tudással magabiztossá válsz és elkápráztatod szóbeli feleleteddel a tanáraidat, majd az érettségi bizottságot.

A program

Biztonságot, támogatást, erőt ad. Önbizalom növelő. Lépésről lépésre, lényegre törően haladunk. Nincs benne semmi sallang. Tudományos agykutatáson alapszik.

Kinek érdemes részt venni

Akinek vannak céljai, tenni akar magáért és jobb tanuló akar lenni. Hisz saját képességeiben. Jó egyetemre akar bekerülni, amit könnyedén stressz és kudarcok nélkül szeretne elvégezni. Valódi használható tudásra akar szert tenni.

Nem neked szól,

ha elégedett vagy iskolai teljesítményeddel. Ha azt hiszed, tudsz tanulni. Ha azt hiszed ez a program varázslat és szerinted másképp nem is lehet tanulni, csak a hagyományos módszerrel. Ha nem hiszel az agykutatók és neurológusok felfedezéseiben.

Mi történik a tréningen?

Jelentkezem

BÓNUSZ

A tréning elvégzése után tagja lehetsz egy zárt csoportnak, ahol kérdezhetsz és tapasztalatot cserélhetsz azokkal, akik elvégezték a jobb agyféltekés tanulás tréninget. Értesítést kapsz a legújabb tanulásra vonatkozó felfedezésekről.

Mennyibe kerül?

15 év tanulás, amit az agyműködéssel kapcsolatban végeztem. 30 év tanítási tapasztalat. 1 millió óra, amit a témával kapcsolatban töltöttem.

Árak és kedvezmények

A 2 napos kiscsoportos tréning ára 39 900 Ft
Testvéreknek, közeli családtagoknak (szülő, gyerek) 36 900 Ft
Az árak 27% áfát tartalmaznak

Ekkora befektetés választ el most téged attól, hogy egész életedre egy olyan tanulási módszer birtokosa légy, ami megoldja problémáidat. Soha többé nem szenvednél időhiányban és nem tanulnál a felejtésnek.

Mennyibe kerül, ha nem veszel rész?

A tudás az egyetlen, amit soha senki el nem vehet tőled. A tudás vagyon. Erő az elképzeléseid megvalósításához. A tanulási problémák megszűnnek problémák lenni. Elfelejtheted a tanárok lekicsinylését, szüleiddel a vitákat, veszekedéseket. Nem félsz többé dogától, feleléstől. Gondold csak el, mennyivel könnyebb lenne az életed, ha már gyermekkorodban ismerted volna a hatékony tanulási módszert. Mennyi kudarctól, rossz élménytől, önleértékeléstől szabadultál volna meg. Mennyi szabadidőd lehetett volna.

Eldöntheted, melyik csoportba szeretnél tartozni.

Továbbra is nyűglődnél a régi hatástalan tanulási módszerrel, vagy megkérnéd szüleidet, hogy fektessenek be egy kis segítségbe. Továbbra is járnál különórákra sokkal több pénzért vagy egy egyszeri befektetéssel minden tantárgyhoz megkapnád a megoldást. Továbbra is különórákon töltenéd az értékes szabadidődet, vagy inkább megtakarítanád magadnak ezt az időt, amit kedvenc tevékenységedre fordíthatnál. Továbbra is a hagyományos, unalmas addig ismétlem, míg a fejembe nem megy módszert választod, vagy élvezettel, szórakozva tanulsz. Problémáid valódi oka nem az alacsony képességed, feledékenységed, hanem a rossz tanulási módszered. Ne kövesd el tovább ezt a hibát. Élj úgy, hogy tudod mit, hogyan tanulj meg. Ezzel a módszerrel bármikor, bármit meg tudsz jegyezni.

Működik nálam is?

Több száz diákkal dolgoztam. Pontosan tudom, melyek azok a szokások, pszichológiai alapelvek, amitől minden embernél garantáltan működik. Nem csodaszer! Hatékony, egyszerű, működik, tanulható. Másképp gondolkodtat, olyan tudás, ami segít a fejlődésben. Senki sem születik butának. A tanulási kudarcok azok, amiktől leértékeled önmagad. Mert nem emlékszel. Tanulj úgy, ahogyan az agyad emlékezni fog mindenre, amire szükséged van. A Te agyad is úgy működik, mint a zseniké. Csak ők ösztönből tudják, hogyan használják.

Amit nem kapsz

Nem fogom megtanulni helyetted. Te fogod. Ha Te csodát vársz munka nélkül, nem vagy hajlandó változtatni a szokásaidon, zárd be most. Nem én vagyok a segítség számodra. Nem elég ismerni a módszert, az edzéstervet, csinálni kell. A rossz szokásaid megváltoztatása először fájdalommal és energia befektetéssel jár. Ha erre nem vagy hajlandó, tényleg ne is kezdj hozzá.

Ha mégsem zártad be, jelentkezz a jobb agyféltekés tanulási tréningre, hogy soha többé ne rettegj a tanulástól. Hogy mindenre, amit megtanultál, emlékezni tudj.

Mi fog történni, ha jelentkezel?

Kapsz tőlem egy visszaigazoló e-mailt. A trénig előtt 1 héttel tájékoztatást arról, mit kell hoznod, milyen szakaszokban dolgozunk.

Jelentkezem

A fizetés módja

1. Elküldted a jelentkezést.
2. Kapsz egy visszaigazoló emailt a részletekkel.
3. 10 000 ft előleg átutalásával tudod biztosítani a helyed.
4. A felvétel nem a jelentkezés, hanem az utalás beérkezésének sorrendjében történik.
5. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod kifizetni..
6. A számlát a helyszínen adom át.

Felhívom a figyelmed, hogy a maximális létszám 16 fő. Teltház esetén várólistára tudlak felvenni.
Ha jelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, akkor a szerződésben foglaltak szerint jelentsd a sikerkovacs.nyest@gmail.com email címen a szerződés megkötésétől számított 14 napon belül, de legkésőbb 72 órával a tréning időpontja előtt. Visszafizetem a befizetett teljes összeget, ha az időpontot és a bejelentés módját betartod.

Vélemények a tréningről

Fanni: Nagyon jól éreztem magam. Ezelőtt mindig nehezen ment a száraz egyhangú anyag tanulása. Most új reményt kaptam. Érdekes és meglepő, hogy az ember mire képes. Sose gondoltam volna magamról. Sokkal többet kaptam, mint vártam.
Vivien: Sokkal biztosabb tudásra tettem szert. Ez értelmes tanulás. Úgy érzem a kiállásom is határozottabb.
Patrik: Az olvasott szavakat, szövegeket vizuális képtársítással messze egyszerűbb megjegyezni és újra felidézni. Fontos a lelki figyelem is.
Rebeka: Meglepő volt számomra, hogy képek segítségével ilyen jól megmarad bármi a fejemben.
Lívia:Sokkal színesebbé teszi az anyagot és érdekesebbé. Hatékonyabb, mint a régi és gyorsabb is. Ígéretes vállalkozás. Azt hiszem a célom ezekkel az eszközökkel elérem.
Gábor: Rendkívül hasznosak- elmetérkép, relaxáció, fogadjam el önmagam.
András: Most már sokkal gyorsabban tudok megjegyezni számokat, szavakat, szimbólumokat, képleteket, évszámokat. Rengeteg olyan dolgot hallottam agyunkról, amit nem is képzeltem, hogy van ilyen.
Zsófia: Nagyon jól éreztem magam. Az idő gyorsan telt. Szórakoztató volt és egyáltalán nem fárasztó. Az elmetérkép színes, nem zavar össze, átlátható, lényegre törő. Sokkal hatékonyabban és gyorsabban tanulok vele. Többet kaptam, mint vártam.
Ádám: Az elmetérkép azért jó, mert nem tömör, nyers szöveget kell tanulni. Nekem tetszettek a kutatási eredmények, izgalmasak, hasznosak, használhatóak. Azt kaptam, amit vártam. Sőt még többet is.