Kis csoportos jobb agyféltekés német tanulás tréning haladóknak.

NEM ELŐADÁS, AHOL ÜLSZ ÉS HALLGATSZ. KÖZÖS TANULÁS, AHOL AZONNAL BÁRMELY TÉMÁRÓL BESZÉLNI TUDSZ.

A jobb agyféltekés német tanulás tréningen 12-16 németet tanuló az irányításommal tanulja a nyelvet. Egész nap. 9h-17h-ig. A módszerrel otthon egyedül tudsz gyorsan és hatékonyan németül tanulni, középfokú nyelvvizsgára felkészülni.

HALADÓKNAK B1 SZINTEN. Javasolt előtte a 2 napos jobb agyféltekés tanulás tréninget elvégezni.

Jelentkezem

NÉMET BESZÉDKÉSZSÉG FEJLESZTÉSE.

HALLÁSÉRTÉS FEJLESZTÉSE.

NÉMET SZÖVEGÉRTÉS.

NÉMET ÍRÁSKÉSZSÉG.

AMIRE MÉG A NÉMET TANULÁSHOZ SZÜKSÉGED VAN.

A különórák során nemcsak a nyelvet tanultam meg, hanem világunkat érintő összes témáról magas szintű ismereteket szereztünk, amik a mindennapokban nagyon hasznosak tudnak lenni. Nagyon büszke vagyok rá, hogy itt tanultam és 17 éves koromra megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgámat, és a német érettségimet is sikeresen letettem, valószínű ezeket Tercsi néni nélkül nem tudtam volna ilyen idősen elérni.

Ildikó

KINEK ÉRDEMES ELJÖNNI A JOBB AGYFÉLTEKÉS NÉMET TANULÁS TRÉNINGRE.

KI TARTJA A TRÉNINGET

Én, Weitz Teréz. 30 éve tanítom a nyelvet. Magam dolgoztam ki a módszert. Hadd idézzek Szőke Anitától, aki 15 évesen felsőfokú német nyelvvizsgát tett, miután felvették A BME biomérnök karára. ( Persze nem ő az egyetlen.)

Nem értettem, hogy lehet az, hogy akinek középfokú német nyelvvizsgája van, hogyhogy nem tud beszélni. Most én tanítom őket németül beszélni.

20 évig tolmácsoltam a német tanítás mellett.
A német tanítás, tanulás módszerét átvittem az általános tanulásra és 3 éve jobb agyféltekés tanulás tréningeket tartok.
Több, mint 400 elégedett résztvevő

Amikor elsős voltam, gimnáziumban kezemben már a középfokú nyelvvizsgával, mondhatni kitűntem a tömegből, hiszen senki másnak nem volt semmilyen nyelvvizsgája, nemhogy 2 nyelvet tanult volna már akkor. Remek német tudásomnak köszönhetően hatalmas előnnyel indultam a gimiben a többiekkel szemben, hiszen ott már angolt és olaszt tanultam, bőven elég volt a hétvégi egy alkalom Tercsi néninél, hiszen-többé kevésbé- mindig megtanultuk azt, amit kellett. Talán ennek is köszönhető, hogy miután hazajöttem, munkalehetőséget kaptam a kecskeméti Merzedes-gyárban. Az álláshirdetéseket olvasva egyre több vállalatnál, cégnél keresik a németül beszélőket. Angolul manapság már mindenki tud és az angol után itt a németre van a legnagyobb szükség. Ha valaki Tercsi néninél tanul, nagyon jól el fogja sajátítani a nyelvet.

Andrea

MENNYIBE KERÜL A JOBB AGYFÉLTEKÉS NÉMET TANULÁS TRÉNING

16 és 17 évesen tettem le a középfokú, majd a felsőfokú német nyelvvizsgáimat. 18 évesen pedig angol nyelvből vizsgáztam sikeresen, középfokon. 2011 nyarán német nyelven sikeres idegenvezetői vizsgát tettem (melyhez a történelmi tudásom mellett, nagyban hozzájárult Tercsi néni segítségével elsajátított nyelvismeretem).

Emese

Árak és kedvezmények

A tréning ára 31 900 Ft
Testvéreknek, közeli családtagoknak (szülő, gyerek) 27 900 Ft
Az árak 27% áfát tartalmaznak

AJÁNDÉK

NÉMET NYELVTAN TÉRKÉP FÜZET
A NÉMET NYELVTAN TÉRKÉP CSOMAGRA 30% KEDVEZMÉNY

Jelentkezem

HOGYAN TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS

1. Elküldted a jelentkezést.
2. Kapsz egy visszaigazoló emailt a részletekkel.
3. 10 000 ft előleg átutalásával tudod biztosítani a helyed.
4. A felvétel nem a jelentkezés, hanem az utalás beérkezésének sorrendjében történik.
5. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod kifizetni.
6. A számlát a helyszínen adom át.

Felhívom a figyelmed, hogy a maximális létszám 16 fő. Teltház esetén várólistára tudlak felvenni.
Ha jelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, akkor a szerződésben foglaltak szerint jelentsd a sikerkovacs.nyest@gmail.com email címen a szerződés megkötésétől számított 14 napon belül, de legkésőbb 72 órával a tréning időpontja előtt. Visszafizetem a befizetett teljes összeget, ha az időpontot és a bejelentés módját betartod.

Úgy gondolom, a nyelvtanuláson kívül, semmit sem késő elkezdeni felnőtt korban. (táncolni, lovagolni) Ezek nélkül bejuthatnak gyermekeink a vágyott egyetemre, jó munkahelyre, de nyelvtudás nélkül a mai világban nincs esélyük. Ebben van segítségükre a céltudatos diákoknak "TERCSI NÉNI".Hihetetlenül hatékonyan felépített, jól bevált tanítási módszerével, maximális segítséget nyújt a nyelvtanuláshoz. A szavak memorizálásától kezdve a felsőfokú nyelvvizsgáig. 14-15 éves diákoknak nem csak leadja, de meg is érteti a felnőtteknek is nehezen érthető témájú tételeket. Nyomon követi, segíti, ha kell tanácsot, újra erőt ad, bíztat, ha kell szigorúan, következetesen követel a cél érdekében. Nem kihagyva a szülőt, ha bármi gondot érzékel gyermekünk körül. Három gyermekem közül kettő már a STÚDIÓ tanulója. Legidősebb a német felsőfokra készül 17 évesen. Középfokú vizsgája elsőre sikerült. 10 éves lányom már angolt is tanul a német mellett a stúdióban, a jól bevált módszerrel. Számunkra nem kérdés, hogy a 2 éves kislányunk is a STÚDIÓ tanulója legyen már 1. osztálytól kezdve.

Mária