Nyelvtanárok

Nincs jó nyelviskola, csak jó nyelvtanár van!

Vikkerné Weitz Teréz

Vikkerné Weitz Teréz

Tercsi néni vagyok. Nem hiszek a turbó diétában. Nem hiszek a turbó nyelvtanulásban. Nem hiszek a tanulás nélküli nyelvtanulásban. Csak és kizárólag a rendszeres tanulásban.

De mindent megkapsz tőlem, hogy hogyan tanulj könnyen, gyorsan, vizualizálással, autoszuggesztióval. Mélyen a lelkedre hatok.

Mindent elmetérképpel tanulunk. Megmutatom, hogyan tudsz szavakat memorizálni, hogyan tudsz koncentrálni, vagy éppen lazítani. Megtanítalak bízni önmagadban, hogy merj beszélni.

Ha mégsem tudlak tanulásra bírni, akkor nem folytatjuk a közös munkát. Nem fogadok el pénzt, ha nem látom a sikeres végeredmény lehetőségét.

 

Sajdikné Béla Györgyi

Sajdikné Béla Györgyi

Sajdikné Béla Györgyi vagyok. 15 éve tanítom az angol nyelvet az óvodás korúaktól az érettségizőkig. Ennyi év alatt már megtapasztaltam, hogy kinek melyek a legjobb nyelvvizsgák. nem kell neked küszködnöd azzal, hogy mi a piacképes tudás szintje, hol is szerezz róla tudomást és tudást.

Egyénre szabott angol nyelvoktatást és tanácsokat kapsz tőlem, nagy szakmai felkészültséggel és elkötelezettséggel. Élvezetes és hatékony foglalkozásokon tapasztalhatod meg a naprakész témákat. Szinte észre sem veszed, de már néhány óra után hosszú perceken keresztül angolul beszélsz.

A tudásom és tapasztalatom átadásával az a célom, hogy ne csak papírod legyen nyelvtudásodról, hanem valóban tárgyalóképes angol nyelvtudásod legyen. Nem neked való tanár vagyok, ha a rendszeres tanulást nem vállalod.