Angol tanulás könnyen, hatékonyan!

Nyelvi felkészítés a Karrierkód Nyelvstúdióban!

Angol nyelvtanulás

A 15 kérdésből mennyi illik rád?

Ha csak az utolsó mondatban magadra ismertél, itt a helyed az Karrierkód-NyelvSTÚDIÓban.

Miért?

MERT NINCS JÓ NYELVISKOLA, CSAK JÓ NYELVTANÁR VAN.
A KARRIERKÓD NYELVSTÚDIÓBAN CSAK JÓ NYELVTANÁR VAN.
15 ÉVES NYELVVIZSGAFELKÉSZÍTŐ RUTIN, UGYANANNÁL A NYELVTANÁRNÁL

Angol tanulás hatékonyan

Angol tanulás könnyen és gyorsan

Angol tanulás beszédcentrikusan

Eredmény?

4 dolog, melyet egy nyelviskolában biztosan nem kapsz meg.

Garancia

3 HÓNAP PRÓBAIDŐ. HA NEM VAGY ELÉGEDETT AZ OKTATÁSSAL VISSZAADOM A 3 HÓNAP ÓRADÍJÁT.

Andrea

Jelenleg a BGF Külkereskedelmi Karán vagyok másodéves nemzetközi gazdálkodás szakos hallgató. A diploma megszerzéséhez kettő, középfokú gazdasági nyelvvizsga kell, amelyek közül az egyiket ki lehet váltani felsőfokú általános nyelvvizsgával, ezért jelenleg is tanulok nyelvet. Németből sikerült megszereznem a felsőfokú nyelvvizsgát, így most a cél a német szakmai nyelvvizsga megszerzése. Magát a nyelvtanulást még általános iskolában, délutáni foglalkozás keretében kezdtem, majd a stúdióban Sajdikné Béla Györgyinél folytattam. Az első motiváció anyukám volt, mivel ő mondta, hogy ha van kedvem tanulhatnék nyelvet. Köszönhetően a gyerekbarát környezetnek és a tanárnő lelkes odaadásának gyorsan beszippantott a nyelvtanulás és szívesen jártam stúdióba. Még mindig emlékszem, ahogy lázasan számolgattuk a smiley-kat és örömmel váltottuk be őket arany smiley-ra, amikért cserébe mindig kaptunk valami apróságot az év végén. Később, amikor egy-egy nyaralás alkalmával én rendeltem fagyit vagy pizzát a családnak, akkor rájöttem, hogy a nyelvtanulás nem csak anya szerint hasznos. Aztán jött a felvételi, ahol értékes pontokat kaptam a nyelvvizsgáimért. Most pedig már itt állok a munkavállalás küszöbén és bár még nem rendelkezem szakállas tapasztalatokkal, de azt már látom, hogy a munkáltatók elvárják munkavállalóiktól minimum egy, de gyakran akár két nyelv ismeretét. Ma már elengedhetetlen a nyelvismeret és amellett, hogy "kötelező" kellemes oldala is van; eredeti nyelven lehet olvasni vagy filmet nézni és meg tudom keresni a dalt, amit reggel a rádióban halottam. Én mindenkit csak arra buzdítok, hogy tanuljon nyelvet, minél magasabb szinten.

Piroska

Györgyi rengeteget segített nekem a nyelvvizsgára való felkészülésben. Györgyi segítségével megtanultam megérteni és értelmezni az angol nyelvű szöveget. A rendkívül hatékony óráknak köszönhetően nem csak írásban,de szóban is egyre jobban ki tudtam magam fejezni. Megtanított a különböző szókapcsolatok használatára és nyelvi szabályok alkalmazására,ezért tudtam sikeres nyelvvizsgát tenni. Mivel kis csoportokban történt a felkészülés, így az órák hangulata, légköre, családias volt. Szerettem stúdióba járni. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki karán élelmiszermérnök szakon tanulok mint másodéves hallgató. Az egyetem elvégzése mellett nyelvtudásom fejlesztését tűztem ki célomként. Mindenképpen szeretnék angol nyelvből egy felsőfokú nyelvvizsgát megszerezni illetve egy másik idegen nyelvet elsajátítani. Amióta egyetemre járok sajnos az angol nyelvtanulás háttérbe szorult így természetesen szeretném felfrissíteni a már megszerzett tudásomat,hiszen a mai világban már alapkövetelmény az angol nyelv elsajátítása illetve legtöbb munkahely megszerzésének egyik feltétele az angol nyelvtudás. A nyelvórákon szerzett tudás segített az angol érettségi sikeres megírásához is és a nyelvvizsga plusz pontokat is jelentett a továbbtanuláshoz.

Helga

Nagyon hálás vagyok a tanár nő munkájáért. Jó hangulatban is teltek az angolórák a stúdióban, és emelett sok mindent sikerült elsajátítanunk, amit nem csak a nyelvvizsgán, hanem mondjuk egy nyaralás alkalmával, vagy csak egy dalszöveg megértésénél is hasznosíthatunk. Lehet, hogy nem a tételtanulás a legkedvesebb emlékem, de ennek köszönhetően a középiskolákban már nem volt nagy kihívás az ottani órákra felkészülni. Jelenleg a kalocsai Szent István Gimnázium végzős diákjaként várom már nagyon a nyári szünetet, hogy végre túl legyek az érettségin. Innen remélhetőleg a Szegedi Tudományegyetemének valamelyik természettudományi szakán tanulhatok tovább. Az angol nyelvvizsga miatt kapott 28 pont (a mostani 500 pontos rendszerben) már tovább segített a célomhoz.

Bence

Kezdetben még játékosan tanultuk az angolt később egyre komolyabban vettük és tértünk rá a nyelvvizsgára. A tanárnő mindenkire odafigyelt aki jól teljesített jutalmat kapott aki meg néha nem tanult annak pedig szólt a szüleinek ami elég ösztönzően hatott ránk általában. Ez akkor nagyon szigorúnak tűnt de később rájöttem hogy az igazán jó pedagógus tanít, nevel és odafigyel maximálisan a diákra hogy kitudja belőle hozni a maximumot. Ez az egész a mi érdekünkben történt. Amit szerintem a stúdióban végzett diákok eredményei igazolnak. Jelenleg a kiskőrösi Petőfi Sándor Gimnázium és Kertészeti Szakközépiskola tanulója vagyok. Érettségi után szeretnék továbbtanulni, de ha a megemelt ponthatárok miatt netán nem sikerülne az sem baj, mert 2 nyelvvizsgával és a használható nyelvtudással bármilyen területen el tudok helyezkedni és akár tanulni is mellette. Az sem kizárt, hogy külföldre megyek tanulni és dolgozni egyszerre. Ezt még nem döntöttem el. A plusz pontok miatt nagyobb eséllyel juthatok be egyetemre, főiskolára mint az aki később szerzi meg ezeket mivel a diplomához mindenképpen szükség lesz nyelvvizsgára. Álláskeresésnél is előnyt jelent az idegen nyelvtudás sőt sok esetben feltétele az elhelyezkedésnek.

Anita

Már általános iskolás koromban jártam a stúdióba. A gimnázium első évében úgy gondoltam, hogy elkezdek felkészülni a nyelvvizsgára, és a tanárnő nyelvvizsgára felkészítő csoportjába kezdtem járni. Ezután mivel nyelvi előkészítőre vettek fel a gimibe, úgy gondoltam, hogy ott is felkészítenek majd a nyelvvizsgára, így ott hagytam a stúdiót. " Kb. 1-1,5 év elteltével rá kellett jönnöm, hogy a gimnáziumi nyelvóra egyáltalán nem elég a nyelvvizsgára való felkészüléshez. Újból elkezdtem a stúdióba járni, és a gimnázium 3. évében sikeres középfokú nyelvvizsgát tettem. Biztos vagyok benne, hogy nem sikerült volna, ha nem a tanárnő készít fel rá! A nyelvvizsga az egyetemi felvételinél nekem +40 pontot jelentett. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Biológus hallgatója vagyok. Jelenleg a felsőfokú nyelvvizsgára készülünk. A tanárnő mindig nagyon precízen készül az órákra, emellett nagyon jól magyaráz. A stúdióban nem csak nyelvvizsgára készítenek fel, hanem valós tudást is szerzel, ami iskolai felvételikor vagy egy interjú során elengedhetetlen. Ma már egy interjúra sem hívnak be, ha nincs nyelvtudásod.

Tímea

Teljes mértékben meg vagyok elégedve a tanárnőm munkájával. Számomra nagyon sok segítséget nyújtott a folyamatos biztatás, hogy ne adja fel az első nehézségnél. Jelenleg a Bibó István Gimnáziumba járok, és úgy érzem előnyben részesülök a nyelvvizsgámmal, mert nagyon sokat számít, hogy ki milyen szinten van nyelvtanulás terén, mivel szinte már alapkövetelmény legalább egy nyelv középszintű tudása. A következő célom, hogy bejussak egy neves egyetemre, és ezzel megalapozzam a jövőmet. Természetesen szeretnék még az angol mellett egy másik nyelvet is elsajátítani, például a németet. Egyelőre még az angol felsőfokú nyelvvizsgára készülök. Szerintem nagyon sokat segít a továbbtanulásban a nyelvtudásom.