Nyelvvizsga felkészítés 12-16 éveseknek

Hihetetlennek tűnik, de igaz: heti 1x2 óra nyelvórával 2 év alatt leteheted a középfokú nyelvvizsgát!

A lehető leghatékonyabb módszerekkel, több mint 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk téged, hogy 2 év után sikeresen vizsgázz a középfokú nyelvvizsgán. Ha 12-16 éves diák vagy, Soltvadkert, Kiskőrös, Kiskunhalas, Bócsa vagy Kecel településeken laksz, és érdekel az angol nyelvtanfolyam vagy német nyelvtanfolyam, mindenképp olvass tovább!

Már az elején fontos, hogy megértsd, mi nem a levegőbe beszélünk, hanem sokéves tapasztalatunk és a több száz sikeres nyelvvizsga felkészítés miatt állítjuk bátran, hogy egy átlagos képességű, 6. osztályos tanuló – a mi módszereinket követve – 8. osztály végén igenis képes letenni a középfokú nyelvvizsgát angolból vagy németből. Ugyanez vonatkozik egy középiskolás diákra is, aki az érettségi idejére 2 év alatt ugyanezt az eredményt különösebben nagy erőfeszítések nélkül elérheti.

Angol nyelvtanfolyam, német nyelvtanfolyam – nyelvvizsga felkészítés elképesztően hatékony módszerekkel

Nyelvstúdiónkban a nyelvvizsga felkészítés nemcsak saját tapasztalatunknak és személyes hozzáállásunknak köszönhetően eredményes, hanem azon tanítási módszerek miatt is, amelyeket tudatosan alkalmazunk a siker elérésének érdekében. A nyelvtanulás ebben a „turbó” csomagban lesz igazán gyors és hatékony, és a folyamat végén valóban úgy fogod érezni, hogy stabil, átfogó tudással, magabiztosan vágsz majd neki a nyelvvizsgának.

A hatékony nyelvtanulás néhány módszere:

Miért csak Soltvadkert, Kiskőrös, Kiskunhalas, Bócsa vagy Kecel környékéről járhatnak a tanulók?

Mivel a személyes, heti kapcsolat az egyik sarokköve tanítási módszerünknek, keceli nyelvstúdiónk csak az ebből a régióból érkezők számára nyújt reális nyelvvizsga felkészítési lehetőséget.

Ennél távolabbi helyekről sem lehetetlen a bejárás, de szigorúan kell mérlegelni, hogy tudja-e a diák vagy a szülő az utazással járó „áldozatokat” vállalni erre a viszonylag hosszabb időszakra. Véleményünk szerint a Soltvadkert, Kiskőrös, Kiskunhalas, Bócsa, Kecel vonzáskörzet tanulói számára ideális és hosszabb távon is kényelmetlenségek nélkül kivitelezhető ez a fajta nyelvtanulási folyamat.

Angol nyelvtanfolyam, német nyelvtanfolyam személyre szabottan

A tananyagot és tanítási módszereket minden esetben személyre szabjuk, mely által a nyelvvizsga felkészítés a lehető legjobb, egyedi módon alakulhat. A nyelvtanfolyam díjának fizetése hónapról hónapra történik, amely bármikor megszakítható vagy felmondható, ennélfogva nem kell egy egész nyelvtanfolyamot úgymond megvenni, nincs tehát kockázat ennek a tanulási folyamatnak az elindításában.

Úgy érzed, érdekel a dolog? Akkor jelentkezz most! sikerkovacs.nyest@gmail.com

Angol nyelvtanulás >>

Nem traktállak olyan nyelvtannal, amit a beszélgetéseidben soha nem használnál.Ezáltal mersz beszélni,magabiztosan és határozottan vizsgázol, állásinterjúzol.

Német nyelvtanulás >>

Ha nálam tanulod a németet, garantálom neked hogy gátlástalan leszel, mikor németül megszólalsz..A személyedre szabott nyelvtanulási és önmarketing tippek hadát adom kezedbe.

Nyelvtanárok >>

Mindent megkapsz tőlem, hogy hogyan tanulj könnyen, gyorsan, vizualizálással, autoszuggesztióval. Mélyen a lelkedre hatok. Egyénre szabott tanácsokat kapsz tőlem, nagy szakmai felkészültséggel és elkötelezettséggel.