NÉMET NYELVTAN JOBB AGYFÉLTEKÉVEL

Német Nyelvtan Térkép

- NÉMET NYELVTANULÁS OTTHON, EGYEDÜL -

NÉMET NYELVTAN TÉRKÉP

Ha eddig nehéznek tartottad a német nyelvtant, akkor ez a 11 videóból álló érthető nyelvezetű, logikus nyelvtani összefoglaló neked szól. Azt is elárulom, hogyan tudod megjegyezni.

Mi VAN A NÉMET NYELVTAN TÉRKÉPEN ÉS VIDEÓN

A teljes német nyelvtan lényegre törően, tömören. Német nyelvtan kezdőknek és haladóknak. Pont annyi, amennyire szükséged van.

A videók hossza 20-35 perc.

Tavaly októberben kezdtem el ezzel a módszerrel tanulni és idén júniusban 78%-os lett az Origo-s írásbeli nyelvvizsgám.
Előtte 3-szor próbálkoztam sikertelenül. (gimnáziumban, amikor 4 éven keresztül heti 5 órarendi német órám volt és mellette különórára is jártam), aztán egyszer, amikor diplomáztam és most negyedszerre sikerült.

Ádám 27 éves mérnök

KINEK HASZNOS A NÉMET NYELVTAN TÉRKÉP

Meg szeretném osztani és nagy- nagy köszönetemet küldeni, hogy a Német Nyelvtan Térképpel a B1 vizsgám előtt két héttel sikerült felkészülnöm. 0 nyelvtudással, bekerülve Németországban egy olyan csoportba ahol rajtam kívül mindenki más már valahogy beszélt németül.

Ágnes

KINEK NEM VALÓ A NÉMET NYELVTAN TÉRKÉP?

Megrendelem

MILYEN SZINTIG ELÉG?

Alap-közép-felsőfokig. Ha az egészet pontosan, biztosan tudod használni, az felsőfokon is elég lesz. Felsőfokon már csak néhány dologgal kell kiegészítened.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOD?

Nem kell keresgélned, sem füzetben, sem könyvben. Egy kattintás és jön a magyarázat hangosan, példákkal. Ne félj! Még nálad is működik. Miért?

Mikor belenéztem az Ön oldalán található kis anyagba a feltételes móddal kapcsolatban, már többet értettem belőle, mint amit eddig megtanultam róla. Nagyon áttekinthető számomra és vizuálisan is megragadnak az emberekben a rajzok és színek.

Adrienn

Nem zsákbamacska!
Kukkants bele!
MIÉRT ELMETÉRKÉP?

Első ránézésre bonyolultnak tűnik, de rövid idő alatt megszokod. Sőt! Mindent így akarsz majd tanulni. 15 éve csak elmetérképpel tanítok. Elképesztő a hatékonysága.

Sikerült a B1-es nyelvvizsgám. Sokat segített a térkép. Bécsben vizsgáztam, 60 éves vagyok. Meghallgattam többször. S valóban, mint egy film elém jött minden, imádom.

Teréz

NÁLAM IS MŰKÖDIK?

HOGYAN TÖRTÉNIK A RENDELÉS?

  1. Kattints a megfelelő csomagra.
  2. Töltsd ki a megrendelő lapot.
  3. Válassz fizetési módot.
  4. Kapsz egy visszaigazoló emailt.
  5. A Német Nyelvtan Térképet és DVD-t postán kapod.
  6. YouTube variációnál a privát videót a gmail fiókodra érkező 11db linkkel éred el.

BÓNUSZ, AJÁNDÉK

Ha megvásárolod a NÉMET NYELVTAN TÉRKÉP anyagot a VIDEÓVAL, tagja leszel egy VIP zárt csoportnak. Ha elakadnál, a csoporttagoktól és tőlem segítséget kapsz. Én is követem a bejegyzéseket, és ha kell, magyarázok. Tanácsot adok.

RENDELD MEG, HOGY VÉGRE ÉRTSD ÉS HASZNÁLD A NÉMET NYELVTANT

Megrendelem

*** Külföldre csak banki átutalással rendelhető. Euróban tudsz Euro devizaszámlára utalni. Euroval forintszámlára nem tudsz utalni.

A DVD és a YouTube videók tartalma azonos.> Ha a YouTube változatot kéred, akkor a Google fiókoddal tudod elérni az E-mail címedre kiküldött linken.
Bárhol, bármikor, ahol van internet elérés. Nem tölthető le!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?
E-mail: sikerkovacs.nyest@gmail.com
Telefon: 06 70 949-1184